Advertisements

JAMB Novel The Life Changer Likely Questions and Answers PDF 2024/2025

JAMB Novel The Life Changer Likely Questions and Answers PDF. This article is for candidates who are looking for JAMB 2024/2025 Novel repeated question from The Life Changer and others thing you need to know about the Novel.

About the Author of the JAMB Novel: The JAMB recommended novel for the 2024 English language exams is The Life Changer by Khadija Abubakar Jalli. The novel is about a girl called Salma and her life at the university. Khadija holds a B.Sc (Ed) Mathematics degree. She is an entrepreneur and CEO of She’s Boutique Afrique. Khadija Abubakar Jalli is married with children. The Life Changer is Khadija Abubakar Jalli’s first publication and she seems to be saying that the female voice is making a rebound on the parapet of African literary scene.

Advertisements

For candidates who are interested in knowing the number of questions set in JAMB Novel The Life Changer. You should expect 10 to 15 questions coming from the novel. The questions are usually selected randomly. I will advise that you finish reading all the chapters in “The life changer” before you write your 2024 UTME.

JAMB Novel The Life Changer Likely Questions and Answers

Below are some of the most repeated JAMB Novel questions on the life changer but there are still more. But I try to bring few out of them to prepare the ground for you.

1) What delicacy did Tomiwa and salma introduce respectively?

Ans: Tomiwa introduced the snail delicacy while,salma introduced danwanke.

2) Who is Dr.dabo?

Ans: He is a lecturer in the university known to be principle.

3) What hat did omar wear when going to the cafe?

Ans: White shirt and blue jean.

4) I want to know you more intimately, who made that statement?

Ans: Dr.dabo made the statement.

6) Who were the men in the car?

Ans: Habib and Labaran.

7) What was the brand of the car?

Ans: Mercedez benz.

8) What is the colour of the car?

Ans: Black

9) Who was Tomiwa’s blind date?

Ans: Habib.

10) When did the phone ring?

Ans: 8 o’clock in the evening

11) Tomiwa never had guys approaching her why?

Ans: Over confidence.

12) Why do students often lock their doors and switch of the lights before eating?

Ans: To prevent other students from coming in and eating their food.

13) How much did Habib give Tomiwa?

Ans: He gave her a sum of 50,000 naira.

14) How much did Habib give Tomiwa for herself?

Ans: He gave her 20,000 naira.

14) Why did Habib suspect That Tomiwa wasn’t Salma?

Ans: It was because Tomiwa’s confidence exceeds salma’s.

15) Who amongst Salma’s friend hated politicians?

Ans: Tomiwa.

16) Why did Tomiwa hate politician?

Ans: She hated politicians because they are not trustworthy and most cases are the problem rather than the solution.

17) How did she tell Habib was a politician?

Ans: She heard Labaran call him ‘honorable’.

I believe I have show you UTME likely questions and answers on the life changer that JAMB can’t do without bringing them out. Ensure you study them all properly before you proceed for the examination so you can answer it easily.

Read: JAMB Repeated Questions 2024 for all UTME Subjects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *